Giresun Üniversitesi Rektörüne Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can’ı makamında ziyaret etti.

Üniversiteler arası bilimsel ve akademik alanda karşılıklı işbirliği bağlarını güçlendirmek amacıyla bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, yaptığı son ziyaretinde Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can’ı makamında ziyaret etti. Misafirperverliğinden dolayı Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can’a teşekkür eden Rektörümüz, ziyaret sonunda şu açıklamalarda bulundu.

“Bölgemizde bulunan üniversiteler arasındaki karşılıklı işbirliği ve dayanışmayı sağlamak adına bir dizi ziyaret gerçekleştirmekteyiz. Nasıl ki büyük önemle üzerinde durduğumuz şehir-üniversite bütünleşmesinin bizlere büyük katkıları oluyorsa, üniversitelerarası kurulacak ikili ilişkilerde de karşılıklı katkılar olacağına inanıyoruz. Bu nedenle de bu ziyaretlerimizi sürekli devam ettiriyoruz. Son olarak Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can’a yaptığımız ziyarette iki üniversite olarak akademik ve bilimsel projeler geliştirme adına sohbetlerimiz oldu. Her iki üniversitenin genel, fiziki, sosyal ve kültürel yapısı hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Giresun Üniversitesi’nin projeleri, bilimsel ve kültürel çalışmaları ile kalite süreci hakkında bilgiler aldık. Aynı şekilde Gümüşhane Üniversitesi’nin gelişimi ve büyümesi hakkında Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’a bilgiler verdik. Bizler için faydalı ve güzel bir ziyaret oldu. Gösterdiği nezaket ve sıcak ev sahipliği için Sayın Rektöre teşekkür ediyor, yeni eğitim-öğretim yılının kendilerine hayırlı olmasını diliyorum.”

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretin ardından Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can tarafından Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e yapılan ziyaret anısına hediye takdiminde bulundu.