İl Emniyet Müdürü Taşçı’dan İade-i Ziyaret

16 Haziran tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesiyle Polis Başmüfettişi iken Gümüşhane’ye İl Emniyet Müdürü olarak atanan Celal Taşçı, Rektörümüzü makamında ziyaret etti. Rektörümüz kararnamenin açıklanmasıyla birlikte Gümüşhane’ye gelen Taşçı’yı beraberinde üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. Fatih Yalçın ve Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Serhat Dağ ile birlikte, makamında ziyaret etmişti.
Hem üniversitemizi görmek ve hem de iade-i ziyaret gerçekleştirmek amacıyla üniversitemize gelen İl Emniyet Müdürü Taşçı’yı makamında ağırlayan Rektörümüz, yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Rektörümüz burada yaptığı konuşmasında; “Sayın müdürümüze yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Görevde bulundukları süre içerisinde üniversitemizle daima koordineli bir şekilde işbirliği içerisinde olacağımıza inanıyoruz. Kendilerinin de bu yönde desteklerini daha öncesinden almıştık. Bir kez daha bu desteği yanımızda görmek bizler için memnuniyet verici bir gelişme oldu. İl Emniyet Müdürümüz Sayın Celal Taşçı’ya yaptıkları bu iade-i ziyaretinden dolayı tekrardan teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.
Taşçı da yaptığı iade-i ziyaretinde; “Sayın Rektörümüz, Gümüşhane’ye atandığım ilk günlerde bizleri ziyaret etmiş ve hayırlı olsun dileklerinde bulunmuştu. Bizler de bu nezaket ziyaretinden dolayı bir iade-i ziyaret gerçekleştirdik. Üniversitemizin gelişimi, başarıları ve yapacağımız çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Üniversite ve emniyetin daima işbirliği içerisinde olmasından yanayız. Ülkemizin değişik yerlerinden ilimize gelen üniversite öğrencilerimizin huzur ve güven içerisinde olabilmeleri adına emniyet teşkilatı olarak her türlü kolaylığı sağlayacağız. Bu yönden daima üniversitemizin yanında olacağız. Sayın Rektörümüze göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.