Kürtün Belediye Başkanı’ndan Rektörümüze Ziyaret

Kürtün Belediye Başkanı Enver Şen Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’i makamında ziyaret etti.

Üniversitemizin son zamanlarda kat ettiği gelişmeleri yakından takip eden Kürtün Belediye Başkanı Enver Şen bir dizi görüşme yapmak ve Rektörümüzü tebrik etmek üzere makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaret neticesinde Başkan Şen; “ Göreve geldiği ilk günden itibaren Gümüşhane Üniversitemiz için yoğun bir çalışma içerisine giren Sayın Rektörümüze teşekkür etmek için ziyarette bulunduk. Kendisi ile birlikte Kürtün ilçemizde bulunan meslek yüksekokulumuzdaki birçok gelişmeyi yakından takip edip eksikliklerin giderilmesi konusunda istişareler gerçekleştirmiştik. Burada ortaklaşa yaptığımız çalışmalar ve geliştirmeler neticesinde meslek yüksekokulumuz yapılan son yerleştirmelerde %100’ün üzerinde tercih edildi. Bu güzel gelişme tüm Kürtün halkı tarafından heyecanla karşılandı. Bizler de Sayın Rektörümüze teşekkür etmek ve Kürtün Belediyesi olarak desteklerimizi iletmek üzere ziyarette bulunduk. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum.” sözlerine yer verdi.

Gerçekleşen ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ise, “ Desteklerini daima yanımızda hissettiğimiz Kürtün Belediye Başkanı Sayın Enver Şen’e bu nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Üniversitemizin yakalamış olduğu bu başarı ivmesi her yerden takdirle karşılanıyor. Bundan dolayı da çok memnunuz. Kürtün ilçemizde bulunan meslek yüksekokulumuzda öğrencilerimizin eğitim-öğretim ve barınma gibi temel ihtiyaçlarının karşılanması adına Belediye Başkanımız ile görüşmeler gerçekleştirmiştik. Yaptığımız bu görüşmeler olumlu sonuçlar verdi. Bizler de bu gelişmelerin meyvelerini topluyoruz. Açıklanan 2020 YKS yerleştirme sonuçlarına baktığımızda Meslek yüksekokulumuzda bulunan Ormancılık ve Orman Ürünleri programı ile Sivil Savunma ve İtfaiyecilik programı %102 gibi bir tercih oranına ulaştı. Üniversitemiz ve Kürtün ilçemiz adına güzel bir gelişme oldu. Başkanımızın desteğini daima yanımızda gördük bundan dolayı da kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra yapacağımız çalışmalarda bu desteğin artarak devam edeceğine inanıyorum. Nazik ziyaretten dolayı Sayın Başkanımıza teşekkür ediyor, yeni eğitim-öğretim yılının Kürtün ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” şeklinde açıklamalarda bulundu.