Rektör Levent’ten İade-i Ziyaret

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e iade-i ziyarette bulundu.
8 Temmuz 2019 tarihinde Rektörümüz tarafından Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’e bir nezaket ziyareti gerçekleştirilmişti. Gerçekleştirilen ziyaret sonrasında iki üniversite arasındaki bağların güçlendirilmesi amacıyla Rektör Levent tarafından bir iade-i ziyaret yapıldı. Üniversitemiz Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette iki üniversite arasındaki eğitim-öğretimde işbirliği alanlarında karşılıklı olarak görüşler sunuldu.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, “Daha öncesinde Sayın Rektörümüze iki üniversite arasındaki bağların daha da güçlenmesi amacıyla bir ziyarette bulunmuştuk. Yaptığımız ziyaret gayet olumlu geçmişti. İki üniversite adına sağlam temeller üzerine atılacak dostluk ilişkilerimiz gelişti. Bu dostluğumuzu projeler, bilimsel ve kültürel çalışmalar ile taçlandıracağımıza inanıyorum. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Akın Levent tarafından gerçekleştirilen bu iade-i ziyaret bizleri ayrıca onurlandırdı. Kendilerine bu ziyaretinden ötürü çok teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi.
Gerçekleştirilen ziyaret sırasında, Prof. Dr. Akın Levent ve heyeti kampüs alanında kısa bir gezintiden sonra, Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ve Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent arasında karşılıklı hediye takdimi yapıldı.