Rektörümüz Ramazan Bayramı Mesajı

Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Ramazan Bayramı’nı kutlayan bir mesaj yayımladı. Rektörümüz mesajında şu sözlere yer verdi:

“Tüm İslam âlemi tarafından büyük bir coşku ve heyecan ile yaşadığımız on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayını tamamlamış bulunuyoruz. En iyi değerlerin hatırlanıp yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştiği bir bayramı daha yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlar, insanlar arasındaki hoşgörüyü artıran manevi bir değere sahiptir. Hoşgörü, kardeşlik, birlik ve beraberlik ruhuyla yaşayacağımız Ramazan Bayramı’nın, bizi millet yapan ve kardeşçe bir arada yaşamamızı sağlayan ortak manevi değerlerin, birlik ve beraberliğimizin, toplumsal huzurumuzun ve barışın daim kılınması en büyük temennimizdir.

Bu vesile ile başta Üniversitemiz personeli olmak üzere, sevgili öğrencilerimizin, kıymetli ailelerinin ve tüm Gümüşhaneli hemşerilerimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlar; sevgi, saygı ve kardeşlik duyguları içerisinde mutlu bir bayram geçirmelerini dilerim.”