Rektörümüz Yeni Yılı Kutladı

Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, yeni yılı kutlayan bir mesaj yayımladı. Rektörümüz mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi:
“İyisiyle kötüsüyle, acı ve tatlı hatıralarıyla 2018 yılını geride bırakıp, yepyeni bir yıla daha adım atıyoruz. Gümüşhane Üniversitesi olarak 2018 yılını başarılı bir şekilde geride bırakmanın gururunu ve mutluluğunu yaşamaktayız. Üniversitemizde uluslararasılaşmaya, bilim ve teknolojiye, sanayi işbirliğine verdiğimiz önemle birlikte Gümüşhane’miz için sosyo-kültürel ve ekonomik alanlarda katkı sağlama gayreti içinde olduk. Öğrenci odaklı eğitim anlayışımızla yeni yılda da daima değişimi ve ilerlemeyi kendimize öncelikli hedef olarak seçtik. Üniversitemiz kurulduğu 2008 yılından bu yana toplumsal duyarlılığı yüksek, çalışkan, sorumluluk sahibi ve vatan sevgisiyle dolu bireyler yetiştirme peşinde oldu. İnanıyorum ki 2019 yılında yapacağımız projeler ve atılımlarla geleceğe ışık tutan geniş vizyonu ve hedefleriyle bölgesinin dikkatini çeken bir üniversite olmanın yanı sıra ülkemizin saygın eğitim kurumları arasındaki yerini daha da güçlendirip, pekiştirecektir. 2019 yılının ülkemiz ve milletimiz için gelişme, büyüme ve huzur yılı olması için çok çalışmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle 2019 yılının başta Gümüşhaneli hemşerilerimiz ve üniversitemiz camiası olmak üzere, ülkemiz ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.