Rektörümüzün Miraç Kandili Mesajı

Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Miraç Kandilini kutlayan bir mesaj yayımladı. Rektörümüz mesajında şunları söyledi:
“Yüce Allah’ın affıyla günahlardan arınmayı umduğumuz ve müstesna bir zaman dilimi olan Miraç Kandili; Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) Cenab-ı Hakk’ın huzuruna yaptığı kutlu bir yolculuğun olduğu gündür. Bu kutlu günün, bizler içinde kendi semamıza, iç dünyamıza yolculuk yapmamıza vesile olmasını diliyorum. Miraç Kandili aynı zamanda Kur’an ayı olarak da kabul edilen, rahmet ve mağfiret mevsimi mübarek Ramazan ayına yaklaştığımızı da müjdelemektedir. Bu anlamlı gecenin toplumdaki birlik beraberliğin pekişmesine, ülkemizin aydınlık geleceğine, insanlığa iyilik ve güzellik getirmesini, dünyamız için barışa ve huzura vesile olmasını diliyor, başta üniversitemiz personeli ve öğrencilerimiz olmak üzere, Gümüşhane halkı ve tüm İslam Alemi’nin Miraç Kandili’ni en kalbi duygularımla kutluyorum.”