Şampiyon, Rektörümüzü Ziyaret Etti

WBO (Dünya Boks Organizasyonu) Avrupa Şampiyonluğu kemerini 4 kez üst üste elinde bulunduran Avrupa Boks Şampiyonu ve Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Fatih Keleş Dünya Şampiyonluğu ön eleme maçı öncesi Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’i ziyaret etti.
2011 yılında amatör boksta Avrupa şampiyonluğu yaşayan ve ardından profesyonel boksa geçerek henüz 9’uncu maçında WBO Avrupa Şampiyonluğu kemerini eline geçiren ve 4 kez üst üste bu kemerini koruyan Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü öğrencimiz Fatih Keleş, Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’i ziyaret etti. Keleş yaptığı ziyarette hedefinin Dünya Şampiyonluğu olduğunu söyleyerek, “Gümüşhane Üniversitesi’nde 3 hafta kadar çalışmalarımı sürdürdüm. İki hafta da Trabzon’da devam ettim. Bu hafta sonu Almanya’ya gideceğim. Orada 3 hafta kadar hazırlık yaptıktan sonra son bir hafta kala Avustralya’ya gideceğim. 8 Haziran 2019 tarihindeki maça çıkacağım. Şuan dünya sıralamasında 105’inci sırada yer alıyorum. Bu maçı aldığım vakit, dünya sıralamasında ilk 20 sırada yer alacağım. Bundan sonra WBO’nun Dünya Şampiyonluğu’na oynayacağım. Şampiyona öncesinde Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ve BESYO Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. İbrahim Can hocamıza teşekkür ediyorum” dedi. 8 Haziran 2019 tarihinde  WBO sıralamasında 3’üncü durumda bulunan Avustralyalı rakibi Liam Paro ile yapacağı Dünya Şampiyonluğu ön eleme maçı öncesi Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette, Rektörümüz tarafından Fatih Keleş’e çıktığı her maçta formasında üniversitemizin ismini gururla taşıdığı ve kendilerini başarılı bir şekilde temsil ettiği için teşekkür belgesi takdim edildi. Rektörümüz ziyarette, “Boksörümüz Fatih Keleş, çıktığı her maçta üniversitemizi başarılı bir şekilde temsil etti ve etmeye de devam ediyor. Bizler de her fırsatta kendisine destek vermeyi sürdürüyoruz. Gümüşhane Üniversitesi olarak daima sporun ve sporcunun yanında olduğumuzu belirtmek isterim. Çeşitli spor müsabakalarında şampiyonlar çıkaran Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuz, her türlü spor aktivitelerinin başarıyla yapılması için yeterli düzeydedir. Şampiyonumuz yüksekokulumuzda sürekli olarak çalışmalarını başarılı bir şekilde yapıyor. Fatih, adı gibi rakiplerini tek tek fethederek şampiyonluğa doğru ilerliyor. Onun bu başarısı da bizlere ayrı bir mutluluk ve gurur veriyor. Kendisini tebrik ediyorum. 8 Haziran 2019 tarihinde çıkacağı Dünya Şampiyonluğu ön eleme maçında da kendisine başarılar diliyorum” sözlerine yer verdi.