Sosyal Bilimler Kongresi Hazırlıkları Başlıyor

Kilis 7 Aralık Üniversitesi ve üniversitemiz ev sahipliğinde hazırlıkları yapılan Uluslararası Sosyal Bilimler Kongre’sinin ilki Mersin’de düzenlenecek.

14-16 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacak kongrede, sosyal bilimler alanında çalışmakta olan akademisyenleri ve araştırmacıları bir araya getirerek, disiplinler arası alışverişe imkân hazırlaması amaçlanıyor.

Kongre hakkında bir açıklama yapan Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, “Kilis 7 Aralık Üniversitesi ile birlikte düzenleyeceğimiz bu kongre; sosyal bilimlerin farklı alanlarında çalışan katılımcıları buluşturarak, katılımcıların birbirleriyle fikir alışverişinde bulunmaları için mükemmel bir fırsat sağlayacaktır. Kongrede çıkarılacak sonuçlar ülkemizin sosyal bilimlerin çeşitli alanlarında yer alan problemleri tespit etmeye, bunları dile getirmeye ve çözüm yollarını oluşturmaya dair bize bir yol gösterecektir. Düzenlenecek kongre için bizlerle birlikte çalışma yapan Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun başta olmak üzere katılım gösterecek tüm akademik camiamıza şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. Geleceğe yönelik planlama gerçekleştirmek için sizleri kongremize davet ediyorum” şeklinde konuştu.

14-16 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacak kongre hakkında detaylı bilgiye http://sbk.kilis.edu.tr/ linkinden ulaşılabilir.