Üniversitemizde Canlı Yayın Programları Başlıyor

Üniversitemiz resmi İnstagram Hesabı @gumusuniv üzerinden 11 Mayıs 2020 tarihinde Saat: 21.00’da Canlı Yayın gerçekleştirilecek olup, programın ilk konuğu da Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek olacak.

Covid-19 virüs salgını nedeniyle üniversitemizde başlayan Uzaktan Eğitim Sistemi ile birlikte öğrencilerimizi, hocalarımızı ve çalışanlarımızı bilgilendirmek, sorularını cevaplandırmak amacıyla üniversitemizin resmi Instagram hesabı olan @gumusuniv’de canlı yayın programları başlatılıyor.

Canlı yayın sohbeti ile ilgili Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek şu açıklamalarda bulundu: “Hepimizin bildiği üzere halen devam etmekte olan Covid-19 virüs salgını dolayısıyla Gümüşhane Üniversitesi olarak bizler de bazı önlemler aldık. Bunun en başında da öğrencilerimizin sağlığı ve eğitimleri için Uzaktan Eğitim Sistemi ile derslerimizi işlemeye başladık. Sosyal medya hesaplarımız üzerinden öğrencilerimize gereken bilgilendirmeleri sürekli bir şekilde iletmeye devam etmekteyiz. Bu nedenle de resmi Instagram hesabımız olan @gumusuniv üzerinden canlı yayın programları başlatıyoruz. Her hafta yapılacak bu programlarda üniversitemizde alanında yetkin kişiler canlı yayında bizlerle olacak. İlk konuk olarak da öğrencilerimiz, hocalarımız ve takip eden bütün katılımcılarla sosyal medya üzerinden bir araya gelmeyi uygun gördük. Pazartesi günü yapılacak canlı yayının üniversitemiz hakkında merak edilen tüm sorulara cevap bulunacağı ve gelinen sürece dair güzel bir program olacağına inanıyorum. Yeni normalleşme süreci ve eğitim-öğretim yapılanması konuları üzerine gerçekleştirilecek bu canlı yayın programına dileyen herkesin katılımlarını bekliyoruz.”