Vali Taşbilek’ten Rektörümüze ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Gümüşhane Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e, Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek’ten ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirildi.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Vali Taşbilek, Rektörümüzün Gümüşhane Üniversitesi’ne yeniden atanmasından dolayı mutlu olduğunu dile getirerek, yeni dönemin Üniversitemize ve Gümüşhanemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ise düşünceleri, “Üniversite olarak başarılı bir 4 yılı geride bıraktık. Şehrimize, üniversitemize ve ülkemize sunduğumuz başarılı çalışmalar ve yaptığımız katkılar neticesinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeniden bu göreve atandık. Sayın Valimiz de görev yaptığımız süre içerisinde desteğini bizlerden esirgemedi. Yeni dönemde de Gümüşhane Üniversitesi olarak Gümüşhane ilimiz ile birlikte birçok çalışmaya imzaya atacağımıza ve katma değeri yüksek projeler üreteceğimize inanıyorum. Sayın Valimiz de yaptığı ziyarette şehir-üniversite bütünleşmesine katkı sağlayan her türlü çalışmanın arkasında olacaklarını ve destekleyeceklerini dile getirdiler. Bu sebeple de yeniden atanmamız dolayısıyla ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Gümüşhane Valimiz Sayın Kamuran Taşbilek’e nazik ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” şeklinde ifade etti.