Yeni Tanıtım Filmi Yayımlandı

Üniversitemiz İletişim Fakültesi uygulama birimlerinden olan Gümüşhane Film Atölyesi (GÜFA) tarafından tamamı üniversitemiz imkânları kullanılarak çekilen Gümüşhane Üniversitesi tanıtım filmi yayımlandı.

Yönetmenliğini İletişim Fakültesi öğrencilerinden Selcan Demirtaş, ses ve müziklerini Mehmet Emin Yücel ile görüntü yönetmenliğini ve kurgusunu da Efe Can Aktaşlı’nın yaptığı film, iki ay gibi bir sürede çekildi. Tanıtım filminin metin yazarlığı ve seslendirmesini ise İletişim Fakültesi GÜFA Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Burak Türten yaptı.

‘Zirvelere komşu, zirveleri hedefleyenlerin üniversitesi’ sloganıyla hazırlanan yeni tanıtım filmi için Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek şu açıklamalara yer verdi: “Gümüşhane Üniversitesi 7 fakültesi, 2 yüksekokul, 10 meslek yüksekokulu, 2 enstitüsü ve 8 uygulama ve araştırma merkezi ile bölgesinde yükselen değer olma potansiyeline sahip bir marka konumundadır. Üniversite olarak hem bölgedeki paydaşlarımızla yaptığımız çalışmalar hem de Gümüşhane ilimize yaptığımız katkılardan dolayı büyüyen bir aileyiz. Misyonunda da belirtildiği üzere eleştirel düşünebilen, girişimci, üretken, rekabetçi, kişisel ve mesleki olarak kendini sürekli yenileyebilen fertler yetiştirebilmeyi amaçlıyoruz. Bununla birlikte Gümüşhane Üniversitesi ailesi olarak bilime evrensel katkı sağlayabilen araştırmalar yapabilmeyi, tüm değerleri ile bulunulan yöre, ülke ve dünya sorunlarına karşı duyarlı, şehrin, bölge ve ülkenin gelişmesine katkıda bulunan hizmetler yapabilmeyi görev edinmiş durumdayız. Yurtiçi ve yurtdışı birçok alanda çalışmalar yapan ve katıldığı projelerde ödüller alarak adından söz ettiren üniversitemizin gelişimi ve öğrencilerimize daha kaliteli bir eğitim-öğretim sunma gayreti içerisinde çalışmalarımız devam etmektedir. Filmde geçen ‘Zirvelere komşu, zirveleri hedefleyenlerin üniversitesi’ sloganında da söylendiği gibi zirveleri hedefleyen bütün öğrencilerimizi üniversitemize bekliyoruz. Yeni tanıtım filmimiz İletişim Fakültesi uygulama birimlerimizden olan Gümüşhane Film Atölyesi (GÜFA) öğrencileri tarafından iki ay gibi kısa bir sürede ve tamamı üniversitemiz imkânlarıyla hazırlandı. Çok güzel ve başarılı bir çalışma olmuş, tanıtım filminde emeği geçen öğrencilerimizi ve hocalarımızı kutluyorum”.

Gümüşhane Üniversitesi yeni tanıtım filmini üniversitemiz ana sayfasından veya https://www.youtube.com/watch?v=ReIctQd9SoY&t=38s linkinden izleyebilirsiniz.