2000 Öğrenciye Sertifikalı Kariyer Eğitimi Verildi

2000 Öğrenciye Sertifikalı Kariyer Eğitimi Verildi

Kariyer Geliştirme eğitimleri kapsamında Üniversitemize bağlı merkez kampüs ve ilçelerde bulunan meslek yüksek okulları ve fakültelerden 2000 öğrenciye verilen eğitimin ardından sertifikaları teslim edildi.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı ile İŞKUR arasında düzenlenen protokol sayesinde gerçekleşen eğitimlerle üniversite öğrencilerinin mesleki alanda ilerleyişinde teorik olarak edindikleri bilgileri kullanmanın incelikleri öğretildi. Gümüşhane İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Ferah Bican Çelik tarafından verilen Kariyer Geliştirme eğitiminin sertifikaları, katılım sağlayan iki bin öğrenci ile buluştu. Eğitimi düzenleyen Ferah Bican Çelik’e 6-7 Haziran tarihlerinde Üniversitemizde düzenlenen Kariyer Zirvesi Etkinlikleri kapsamında Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek tarafından teşekkür plaketi verildi.

Öğrencilerimizin kariyerlerine dair eğitimlerin Üniversitemiz tarafından ara verilmeden devam ettiği bilgisini paylaşan Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek; “Öğrencilerimizin mezun olduktan sonra akıllarındaki ilk soru ‘nasıl iş bulabilirim?’ oluyor. Gümüşhane Üniversitesi olarak İŞKUR ile sürekli olarak düzenlediğimiz eğitimlerde iş ve meslek sahibi olma yönünde öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Bu amaçla da eğitimlerin verilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, eğitimlere katılıp sertifikalarını alan tüm öğrencilerimizi kutluyor ve başarı dileklerinde bulunuyorum” şeklinde konuştu.