2023-2027 Stratejik Plan Çalışmaları Başladı

2023-2027 Stratejik Plan Çalışmaları Başladı

Üniversitemizin 2023-2027 Stratejik Plan Çalışmaları için ilk toplantı Rektörlük Senato salonunda Rektör Yardımcısı ve Stratejik Planlama Ekip Başkanı Prof. Dr. Günay Çakır başkanlığında yapıldı.

Toplantıda, Stratejik Plana ilişkin çalışma takvimi, hazırlık aşamaları, durum analizi, geleceğe bakış ve farklılaşma stratejisi gibi adımlar ele alındı. Komisyon üyelerince, durum analizi bölümünde yapılması planlanan; öğrenci, akademik ve idari personel, akademik faaliyet analizi ve dış paydaş (diğer kurum ve kuruluşlar ile şehir halkı) anketleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

2023-2027 Dönemi Stratejik Planının Yükseköğretim camiası, Üniversitemiz, Gümüşhane şehrimiz ve bütün paydaşlarımıza hayırlı olması temennisinde bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek; “Hazırlanacak stratejik planda Üniversitemizin misyon ve vizyonunun, önümüzdeki beş yıllık süreç içerisinde takip edilecek amaç, hedef ve göstergeleri belirlenecektir. Adı geçen çalışma; bilimsel, teknolojik ve sosyal boyutuyla eğitim ve araştırmadaki mükemmelliğini ve liderliğini sürdürmek yolundaki amaç, hedef ve stratejilere ulaşmak için Üniversitemize rehberlik edecektir. Bu kapsamda ilk toplantımız Rektörlük Senato salonunda Stratejik Planlama ekibince gerçekleştirildi. Toplantıda Stratejik Plana ilişkin çalışma takvimi gözden geçirilerek hazırlık aşamaları, durum analizi, geleceğe bakış ve farklılaşma stratejisi adımları ayrıntılı olarak incelendi. Bu vesileyle çalışmalarından dolayı komisyon üyelerimize ve katkı sağlayan personelimize teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

  • Gösterim 763
  • Toplam 2