Çocuk Bakımevi Ön Kayıt Başvurusu

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı planlamasında boş bulunan 11 kişilik kontenjan için 1-16 Temmuz 2021 tarihleri arasında ön kayıt için  müracaat alınacaktır. Şartları tutup, çocuğunu Çocuk Bakımevi'ne kaydettirmek isteyen personelimiz ekli açıklamalara uygun olarak SKS Daire Başkanlığına ön kayıt müracaatı yapabilirler.

KAYIT TAKVİMİ:

01-16 Temmuz 2021 : Ön Kayıt Dilekçelerinin Alınması

09-20 Ağustos 2021 : Ön Kayıt Sıralamalarının İlan Edilmesi

01-10 Eylül 2021 : Ön Kayıt Sıralamasına Göre Kesin Kayıt Hakkı Kazananlara Bilgilendirme yapılması ve Kesin Kayıt Yapılması

13 Eylül 2021 ve sonrası: Yedeklerden Kesin Kayıt Hakkı Kazananların Verilen Süre

İçerisinde Kesin Kaydını Yaptırması

AÇIKLAMALAR:

1- 30 Eylül 2021 itibariyle 36 ayını doldurup, 66 ayını doldurmayan çocuklar için ön kayıt dilekçesi alınacaktır.

2- Sıralama dilekçeyi veren personelin Üniversitedeki hizmet süresine göre belirlenecektir.

3- Başvuru sayısının Çocuk Bakımevi’nin kapasitesinin üstünde olması halinde, öncelik hem annesi hem babası kurum personeli olan çocuğa verilecek, veli olarak dilekçe veren personelin üniversitede geçen hizmet süreleri dikkate alınarak veliler arasında yapılan sıralamaya göre kabul işlemi yapılacaktır.

4- Hizmet sürelerinin eşitliği durumunda ise, Çocuk Bakımevi’ne alınacak çocuklar, kura ile belirlenecektir.

5- Sıralamalar SKS Daire Başkanlığının internet sayfasında ilan edilecektir.

6- Sıralama ilan edildikten sonra kesin kayıt hakkı kazanan çocukların evrakları verilen süre içerisinde, Çocuk Bakımevi Uygulama Talimatına göre SKS Daire Başkanlığına teslim edilecektir. Kayıt evraklarını verilen süre içerisinde teslim etmeyen çocuğun kayıt hakkı sona erecektir.

7- Ön kayıt dilekçesinde öğrencinin nüfus cüzdanının fotokopisi ve çalışan eşlerin çalıştığı kurumdan alacağı görev yeri belgesi (Eşlerin ikisi de Gümüşhane Üniversitesi’nde çalışıyorsa.) Başkanlığa sunulacaktır.

8- Çocukların tuvalet eğitimini almış olmaları gerekmektedir. Çocuk Bakımevi’ne; bulaşıcı hastalık taşıyan, ağır ruhsal, zihinsel ve bedensel özürleri olan çocuklar alınmayacaktır.