Rektör Akdoğan’dan Nezaket Ziyareti

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Ordu Üniversitesi Rektörü Akdoğan Rektörümüze ikinci rektörlük döneminin hayırlı olması dileklerinde bulunarak, hediye takdim etti. Üniversitelerarası paydaşlık ve dayanışmanın öneminin vurgulandığı ziyarette, her iki üniversitenin imkânları dikkate alınarak iş birliği alanlarına ve ortak çalışmaya dair değerlendirmeler paylaşıldı.

İki üniversitenin karşılıklı iş birliği ve bilgi alışverişinin de ele alındığı ziyaret için Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek şunları söyledi: “Her iki Üniversitemizin eğitim öğretim başta olmak üzere bilimsel, akademik ve idari alandaki gelişimleri, karşılıklı iş birlikleri ve iyi niyet ilişkilerine bağlıdır. Bu sebeple de böylesi ziyaretlerin bizler açısından önemi büyüktür. Ailesiyle beraber Üniversitemizi ve bizleri ziyaret eden Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Ali Akdoğan’a gerçekleştirdikleri nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor, yeni eğitim öğretim döneminin her iki Üniversitemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”