Rektörümüzden YÖK Başkanımıza Tebrik Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanımız Prof. Dr. Erol Özvar’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Yüksek Öğretim Kurulu’nda gerçekleştirilen ziyarette Rektörümüz, Yüksek Öğretim Kuruluna atanan YÖK Başkanımız Prof. Dr. Erol Özvar’a Gümüşhane Üniversitesi’nin eğitim-öğretim başta olmak üzere misyon, vizyon ve değişimi hakkında bilgiler verdi.

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle YÖK Başkanlığına atanan YÖK Başkanımız Prof. Dr. Sayın Erol Özvar’a tebrik ziyaretinde bulunduk. YÖK’ün üniversitelere çizdiği vizyon doğrultusunda Üniversitemizin akademik değişimi ve dönüşümü hakkında bilgiler vererek yükseköğrenim alanında daha görünür kılmak adına temsil ettiği değerlerle örnek teşkil eden bir kurum haline getirdiğimizi belirttik. Yaptığımız görüşme çerçevesinde YÖK Başkanımız Prof. Dr. Sayın Erol Özvar’ın da değerli görüşlerini alarak Üniversitemize davet ettik. YÖK Başkanımız da Gümüşhane Üniversitesi’ni yakından takip ettiğini ifade ederek, özellikle Üniversitemizin ulusal ve uluslararası performansındaki yükselişinin dikkatini çektiğini söyledi.”