Rize Valisi Kemal Çeber’den Rektörümüze Ziyaret

Rize Valisi Kemal Çeber, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e iade-i ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz, Vali Çeber’e Üniversitemizde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Rize Valisi Kemal Çeber, incelemelerine ilişkin yaptığı değerlendirmede; Gümüşhane Üniversitesi’nin eğitim alanında ülkemizin geldiği noktayı göstermesi açısından güzel bir örnek teşkil ettiğini söyleyerek, bu konuda bölge için önemli bir lokomotif görevi üstlendiğini söyledi. İkinci Rektörlük döneminin de kendilerine hayırlı olması dileklerinde bulunan Vali Çeber, misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e teşekkür etti.

Yapılan iade-i ziyaretten dolayı memnun olduklarını ifade eden Rektörümüz; “Daha öncesinde Rize Valisi Sayın Kemal Çeber’i ziyaret etmiştik. Kendileri de Üniversitemize gelerek iade-i ziyarette bulundular. Hem Rize Valiliğimiz hem de Üniversitemiz arasındaki uyum ve iş birliği açısından yapılan ziyaret, her iki kurumun katma değerinin yükselmesi yolunda adına atılan adımlardan biridir. Bu anlamda Rize Valisi Sayın Kemal Çeber’e gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.

Ziyaret karşılıklı hediye takdiminin ardından sona erdi.