Topluma Güven Bireye Umut İnfaz Sisteminin Yeni Yüzü Denetimli Serbestlik Söyleşisi

“Topluma Güven, Bireye Umut” İnfaz Sisteminin Yeni Yüzü “Denetimli Serbestlik” Konulu Söyleşi
     Gümüşhane Üniversitesi İrfan Can Köse Meslek Yüksekokulu Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programı tarafından Gümüşhane Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün katkılarıyla Denetimli Serbestlik Müdürü Sayın Fatih MURAT’ın konuşmacı olarak katılacağı “Topluma Güven, Bireye Umut” İnfaz Sisteminin Yeni Yüzü “Denetimli Serbestlik” konulu söyleşi düzenlenecektir.Gerçekleştirilecek söyleşi kapsamında katılımcılara, “Denetimli Serbestliğin Mesleki Olarak Nasıl Bir Çalışma Sistemi Olduğu, İnfaz Koruma Memurlarının Denetimli Serbestlikteki Rolü, Değişen “İnfaz Koruma Memuru” Anlayışı” konuları hakkında önemli bilgiler verilecektir.24 Mayıs 2022 (Salı) saat 14.00’da İrfan Can Köse MYO Konferans Salonu'nda düzenlenecek olan etkinliğe Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programı öğrencilerimiz davetlidir.