Üniversitemiz YÖKAK Akreditasyon Konferansına Katıldı

Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından düzenlenen Uluslararası Kalite  Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı’na Üniversitemizi temsilen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Günay Çakır, Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Ebru Emine Şüküroğlu ve Kalite Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Emine Çoruh katılım sağladı.
Ana teması, “Yükseköğretimde Kalitenin İçselleştirilmesi ve İyileştirilmesi” olan konferansın amacı, yükseköğretimde kalite güvencesi alanındaki bilimsel gelişmeleri, yenilikleri, deneyimleri ve farklı bakış açılarını bir araya getirmekti. Konferansta, kalite güvencesi alanında geçekleşen bilimsel paylaşımlar ve alandan güncel konuların tartışıldığı panellerin yanı sıra ulusal ve uluslararası düzeyde kalite güvencesi ajansları, akreditasyon kuruluşları ve yükseköğretim kurumları gibi paydaşlar arasında etkileşim fırsatı da sunuldu.
Akreditasyon süreçlerinin Üniversitemizde tüm hızıyla devam ettiğini dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek; “Üniversitemiz son yıllarda yaptığı akreditasyon çalışmalarıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü birinci ve ikinci öğretim programlarımız akredite olma başarısı göstermişti. İnanıyoruz ki kalite çizgimizin yükselmesiyle birlikte diğer fakültelerimizde de hızlı bir şekilde akreditasyon süreçlerine dahil olacaklardır. Hedefimiz, en kısa zamanda bölümler bazında akreditasyon çalışmalarımızı tamamlayıp Kurumsal Akreditasyon Programları kapsamında tüm belgelerimizi almaktır. Bu vesileyle de çalışmalarını sürdüren tüm çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.
Ekli Dosyalar
Dosya Eki Bulunamadı!