Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerimizin Yemek Hizmeti

Üniversitemize yeni başlayacak olan öğrencilerimiz, öğrenci kimlikleri teslim edilene kadar SoliClub  mobil uygulamasını akıllı telefonlarına indirerek yemekhanede yemek yiyebilirler. Uygulama ile ilgili bilgiler aşağıda yer almaktadır:

SoliClub Nedir?

SoliClub, anlaşmalı üniversite kampüslerinde fiziksel okul kimlik kartlarının dijitalleşmesini sağlayan bir mobil uygulamadır. SoliClub'a kayıt olan öğrencilerin okul kimlik kartları otomatik olarak uygulamaya tanımlanır. Bu sayede öğrenciler yemekhane içerisinde yer alan turnikelerin tümünden akıllı telefonlarındaki uygulamayı kullanarak yemek yiyebilirler. Yemek ücretleri uygulamaya tanımladıkları kredi kartından kesilir. Yemek ücretlerinin kredi kartından kesilebilmesi için tanımlanan kredi kartının internet alışverişine açık olması gerekir.

SoliClub Mobil Uygulamasını Akıllı Telefonuma Nasıl İndirebilirim?

Android cihazlar için Google Play uygulama marketinden, IOS cihazlar için ise Apple Store'dan, Huawei cihazlar için AppGallery’den uygulamayı indirebilirsiniz. İlgili marketlerde arama bölümüne SoliClub ( ) yazmanız yeterlidir.

Okul Kimlik Kartımı Uygulamaya Nasıl Tanımlayabilirim?

SoliClub mobil uygulamasını akıllı telefonunuza indirdikten sonra yeni üyeler için yer alan üyelik başvuru ekranında gireceğiniz bilgiler ile okul kimlik kartınız uygulamaya otomatik olarak tanımlanır.

SoliClub’a Nasıl Üye Olurum?

SoliClub’a üye olmak için uygulama açıldığında karışınıza gelen ekranın alt kısmında bulunan “Üye Olmak İstiyorum” butonuna tıklamalısınız. Ardından sizden istenen “Üniversite, Öğrenci Numarası ve Telefon Numarasını” girerek SoliClub’a üye olabilirsiniz.

SoliClub’a Nasıl Giriş Yaparım?

SoliClub’ı kullanmaya başlamak için uygulama açıldığında karşınıza çıkan “Öğrenci No/Sicil No/ T.C. Kimlik No” ve “Şifre” kutucuklarına kayıtlı olduğunuz üniversite numarası ve üye olurken belirlediğiniz şifrenizi girmelisiniz.

SoliClub’a Kredi Kartımı Nasıl Tanımlarım?

SoliClub’a kart tanımlamak için öncelikle aktif bir üyeliğe sahip olmalısınız. Üyeliğinize giriş yaptıktan sonra uygulama ana ekranının en altında bulunan “Kart Ekle” butonuna basıp BKM Express sayfasına yönlendirilirsiniz. Sonraki adımlar için BKM Express üyeliğine ihtiyaç olduğundan mevcut bir BKM Express üyeliğiniz yok ise oluşturmalı, var ise bilgileriyle giriş yapmalısınız. Lütfen unutmayın “BKM Express üyeliği ile SoliClub üyeliği farklı üyeliklerdir.” Mevcut SoliClub üyeliğiniz ile BKM Express’e giriş yapamazsınız. BKM Express üyeliğinize giriş yaptıktan sonra Kart Ekle butonuna tıklayıp gerekli bilgileri girdiğinizde banka/kredi kartınız BKM Express’e eklemiş olacaksınız ve SoliClub’da bu kartı kullanabileceksiniz.

SoliClub ile Nasıl Yemek Yerim?

SoliClub ile yemekhane geçişi yapabilmeniz için tanımlı bir kredi kartınız olmalıdır. Kartınızı tanımladıktan sonra ana ekranın ortasında bulunan mavi butona tıkladığınızda QR kod okutabileceğiniz kamera açılacaktır. Yemekhane turnikesinin üzerinde bulunan QR kodu cihazınıza okuttuğunuzda yemek ücreti BKM Express’e yani SoliClub’a eklediğiniz kartınızdan tahsil edilecek ve turnike açılacaktır.

SoliClub Kurulum ve Kullanım Videosu