Artvin Çoruh Üniversitesi Rektöründen Nezaket Ziyareti

Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin, Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, eğitim-öğretim yılı değerlendirmesiyle beraber iki üniversite arasındaki iş birliği fırsatları ve akademik bağların daha da güçlendirilmesi konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin, ziyaretin sonunda yaptığı açıklamada; “Gümüşhane Üniversitesi’nde gördüğümüz misafirperverlik için Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek hocamıza teşekkür ederim. İki üniversite arasında yeni iş birliği fırsatlarını değerlendirerek, akademik ve bilimsel ilişkilerimizi daha da kuvvetlendireceğiz” ifadelerine yer verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ise şunları söyledi: “Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin hocamızın ziyaretleri bizleri onurlandırdı. Eğitim-öğretimden bilimsel araştırmalara kadar birçok alanda görüş alışverişinde bulunarak, her iki üniversitenin de gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Bu nedenle Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin hocamıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.”

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşme, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin tarafından Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e plaket ve hediye takdim etmesiyle son buldu.