Bahar Şenlikleri Voleybol Turnuvası ile Başladı

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 12. Geleneksel Bahar Şenlikleri kapsamında, Fakülte, Yüksekokul takımlarıyla birlikte akademik ve idari personelin de takım halinde mücadele edeceği voleybol turnuvası başladı.
    Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Fatih Yalçın ile Sağlık Kültür Spor Daire Başkanımız Fahri Terzi ve çok sayıda izleyicinin katılım sağladığı turnuvanın açılış mücadelesinde Edebiyat Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu karşı karşıya geldi. Muzaffer Demirhan Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuva maçları hakkında açıklama yapan Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Fahri Terzi; “Başkanlığımız organizasyonunda, 13 takımın katılım sağladığı 12. Geleneksel Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlenen voleybol turnuvası başladı. Turnuvada amacımız fakülteler arası birlikteliği geliştirerek, maçlarda öğrencilerimizin spor kültürüyle beraber hoş ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamaktır. Turnuva maçlarımız Muzaffer Demirhan Kapalı Spor Salonunda oynanacaktır. Tüm sporseverleri maçlarımızda yaşanacak heyecan ve eğlenceye ortak olmaya bekliyoruz” dedi.
    Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ise turnuvanın açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Gümüşhane Üniversitesi olarak biz fakülte ve yüksekokullar açarak şehrimize daha fazla öğrencinin gelmesine vesile olmaya gayret gösterirken, şehrimizin de aynı doğrultuda öğrencilerimizin kültürel ve sportif faaliyetlere yönelik gayret göstermelerini temenni ediyoruz. Sporun dostluk, centilmenlik, saygı ve kardeşlik olduğuna inanarak turnuvaya katılan bütün takımlarımıza başarılar diliyor, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenleri kutluyorum.”