Cumhuriyet Başsavcısı Tuba Ersöz Ünver’den Rektörümüze İade-i Ziyaret

Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcısı Tuba Ersöz Ünver, Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e iade-i ziyarette bulundu.

Bundan sonraki süreçte Üniversitemiz ile gerçekleştirilecek farklı ortak projelerde yer almalarının kendileri için önemine vurgu yapan Cumhuriyet Başsavcısı Tuba Ersöz Ünver, Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’in kendisine gösterdiği misafirperverlikten dolayı memnun olduğunu ifade ederek, Rektörümüze başarı temennilerinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ise Cumhuriyet Başsavcısının Üniversitemize gerçekleştirdiği iade ziyaretinin öneminden söz ederek, “Şehrin kurumları arasındaki karşılıklı ziyaretlerde aynı zamanda ortak proje fikirleri ortaya çıkıyor. Böylelikle kanaat önderleri arasında fikir alışverişleri gerçekleşmiş oluyor. Bu durum da beraberinde paydaşlar arasındaki kurumsal ilişki ve iletişimin artarak çoğalmasına yol açıyor. Bu nedenle böylesi ziyaretleri anlamlı ve değerli buluyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaret, hatıra fotoğrafının çektirilmesinin ardından iyi niyet temennileri ile birlikte son buldu.