Final Maratonu Öncesinde Konserle Stres Attılar

Üniversitemiz Şiran Mustafa Beyaz Meslek Yüksekokulu öğrencileri Şiran Belediyesi’ne ait Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konserle final öncesi stres attılar.

Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel’in destekleriyle gerçekleşen konsere başta Şiran Mustafa Beyaz Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Şükrü Gürler olmak üzere akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Konserde Gümüşhane Üniversitesi’nde görev yapan öğretim elemanlarının oluşturduğu ve birçok etkinlikte gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren Grup Mola sahne aldı.  Grup Mola’nın seslendirdiği çok sayıda parçaya eşlik eden öğrenciler, konser boyunca keyifli ve coşkulu zaman geçirdi.

Güz dönemi yarıyıl sınavlarında öğrencilerimize başarı dileklerinde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek; “Üniversitemizde öğrencilerimizin kaliteli zaman geçirmeleri amacıyla sosyal aktivitelerimiz devam etmektedir. Öğrencilerimizin final sınavları öncesinde gerçekleştirilen konsere destek veren başta Şiran Belediye Başkanı Sayın Mutlu Özel olmak üzere tüm akademik personelimize teşekkür ediyor, öğrencilerimize sınavlarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.