Finale Kalan Öğrencilerimizden Rektörümüze Ziyaret

TRT tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması Ödül Töreni’nde finale kalan öğrencilerimiz, Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’i makamında ziyaret ederek aldıkları ödülü takdim ettiler.

TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması Ödül Töreni’nde Başak Osmanoğlu, Aslı Baş, Zerda Kıvrak ve Melike Açık, İletişim Kampanyası kategorisinde hazırladıkları TRT’nin Gençliğe Armağanı: TRT Genç projesiyle büyük bir başarı göstererek 3’cülük ödülüne layık görülmüşlerdi. Öğrencilerimiz, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülsüm Çalışır ve danışman hocaları Dr. Öğr. Üyesi Kaan Gez ile birlikte Rektörümüzü makamında ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz, aldıkları ödüllerle mutluluklarını ve heyecanlarını Rektörümüzle paylaştı.

Öğrencilerimizi ve danışman hocalarını tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek şunları söyledi: “Öğrencilerimiz, büyük bir özveri ve üretkenlikle bu başarıyı elde ettiler. TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması gibi prestijli bir etkinlikte derece almak, hem Üniversitemize hem de kendilerine büyük bir gurur kaynağı oldu. Sizlerin bu tür başarılarla daha da büyüyüp gelişeceğinize inanıyorum. Öğrenim hayatınızda ve gelecekteki kariyerinizde bu başarıyı bir basamak olarak kullanmanızı temenni ediyorum. Sizleri tebrik ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum.

Bu vesileyle de bir kez daha başarının ortaya çıkmasında emek veren başta fakülte yönetimimiz olmak üzere hocalarımıza ve öğrencilerimize bizlere bu sevinci yaşattıkları için bir kez daha çok teşekkür ediyorum.”