“Gelecek Lojistikte” Konulu Konferansımıza Davetlisiniz

Gümüşhane Üniversitesi İrfan Can Köse Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü Lojistik Programı tarafından düzenlenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Lojistik Derneği (LODER) katkılarıyla, İrfan Can Köse Meslek Yüksekokulu Müdürü ve aynı zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gümüşhane İli Akademik Danışmanı Prof. Dr. Sayın Hasan AYAYDIN’ın moderatörlüğünde “Gelecek Lojistikte” başlıklı bir konferans gerçekleştirilecektir.
  Gerçekleştirilecek konferansa Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sayın Birdoğan BAKİ, Gümüşhane Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sayın İskender PEKER ve İrfan Can Köse Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Sayın Ramazan Eyüp GERGİN konuşmacı olarak katılacaktır.
  14 Haziran 2022 tarihinde saat 11.30 ’da İrfan Can Köse Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenecek konferans kapsamında “Lojistik Köyleri Hakkında Genel Bilgiler, Türkiye’de ve Dünya’daki Lojistik Merkezi Örnekleri, Lojistik Merkezin Bulunduğu Bölgeye Katkısı Nedir? Lojistik Merkez Ölçekleri (Küresel, Ulusal, Yerel), Lojistik Merkezi Yer Seçiminde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar, Lojistik Sektörünün Kritik Önemi ve Lojistiğin Geleceği” konuları ele alınacaktır.