Giysi Paylaşım Odası’na Anlamlı Bağış

Gümüşhane Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Üniversitemizde bulunan Giysi Paylaşım Odası’na anlamlı bir bağış gerçekleştirildi.

İhtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Dernek Başkanı Hüseyin Kaya ve yönetim kurulu üyeleri tarafından hazırlanan yardım kolileri, Üniversitemizden İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Hakan Toksoy eşliğinde Giysi Paylaşım Odası sorumlusu Doç. Dr. Sefa Erbaş’a teslim edildi.
Dernek Başkanı Hüseyin Kaya ve yönetim kuruluna bu örnek davranışlarından dolayı teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek şunları söyledi: “Üniversitemiz bünyesinde kurulan Giysi Paylaşım Odası ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi konusunda 7 yıldır gelen bağışlarla yardımcı olarak gönüllülük faaliyetlerinin en güzel örneklerinden bir tanesi oluşturuyor. Gönüllülük esasına dayalı olarak yürütülen projeye Gümüşhane Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yapılan yardım bizleri de sevindirdi. Bu vesileyle de onlara teşekkür ediyorum. Bağışlanan yardımların ihtiyaç sahibi öğrencilerimize iletilmesi noktasında çaba gösteren akademik ve idari personelimizi de kutluyorum.”