Gümüşhane Sağlık Hizmetleri MYO’da Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda devir teslim töreni gerçekleşti.  Gümüşhane Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Merdan atandı.

Gümüşhane SHMYO’da gerçekleşen devir teslim töreninde Prof. Dr. Mehmet Merdan, müdürlük görevini başarılı bir şekilde yürüten Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Selçuk Alemdağ’a çalışmalarından dolayı tebrik ederek, plaket takdiminde bulundu. Yeni görevinin kendisine çok ciddi sorumluluklar yüklediğinin altını çizen Prof. Dr. Mehmet Merdan, edindiği tecrübelerle bu görevi layıkıyla yerine getireceğini söyledi.

Yapılan atamalar hakkında açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek şunları söyledi: “Üniversitemizde yeni eğitim öğretim dönemine hazırlık kapsamında birtakım atamalar gerçekleştirdik. Bu atamalardan bir tanesi de Gümüşhane Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu müdürlüğü oldu. Görevi Doç. Dr. Selçuk Alemdağ’dan devir alan Prof. Dr. Mehmet Merdan hocamız, daha öncesinde Torul Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ve Fen Bilimler Enstitü Müdürlüğü gibi önemli görevleri de başarılı bir şekilde yürütmüştür. Buralarda edindiği tecrübeleri, başarılı bir şekilde meslek yüksekokulumuzda gerçekleştireceği icraatlara da yansıtacağına inandığımız hocamıza yeni görevinde başarılar diliyorum.”