II. International Sustainable Tourism Congress and Invitation of Workshop of Sustainable Tourism Congress in Gümüşhane

2018-2019 Akademik Yılı Güz ve Bahar dönemlerinde, İngilizce-I ve İngilizce-II derslerinden muaf olmak isteyen öğrencilerin, 20/09/2018 Perşembe günü, saat 13:30'da Mühendislik Fakültesi'nde gerçekleştirilecek olan sınava girmeleri gerekmektedir.

Önemli Not 1: Sınava girmek isteyenlerin, Gümüşhane Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü resmi web sayfası (http://ydb.gumushane.edu.tr/tr/muafiyet-sinavlari/) adresinde bulunan kayıt formunu, 19/09/2018 Çarşamba günü saat 13:00’a kadar doldurmaları gerekmektedir. Bu süre zarfında kayıtlarını oluşturmamış olan öğrenciler, sınava kesinlikle alınmayacaklardır.

Önemli Not 2: Öğrenci belgeleri ile T.C. kimlik kartları yanında bulunmayan öğrenciler, sınava kesinlikle alınmayacaklardır.

Sınav Hakkında Bilinmesi Gerekenler

• İngilizce I/II muafiyet sınavı, 80 adet çoktan seçmeli sorudan oluşan bir sınavdır.

• Sınavdan 50 ve üzeri puan alan öğrenciler başarılı sayılırlar ve 2018/2019 Akademik Yılı Güz ve Bahar dönemlerinde İngilizce-I ve İngilizce-II derslerinden muaf olurlar.

• Sınavda başarılı olan öğrencilerin, 2018/2019 Akademik Yılı İngilizce-I ve İngilizce-II ders notları, bu sınavdan aldıkları puana göre belirlenir. Örneğin, bu sınavdan 50 puan almış bir öğrenci, İngilizce-I ve İngilizce-II derslerini 50 puan ortalamasıyla geçmiş sayılır ve öğrencinin transkripti bu bilgiler doğrultusunda oluşturulur.

YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ BAŞKANLIĞI