Kekele TV, Radom Academy Of Economıcs’te

Üniversitemiz İletişim Fakültesi Medya Merkezi’nde hayata geçen Kekele TV, Polonya Radom Academy of Economics Üniversitesi’nde tanıtıldı.

Bugüne kadar sayısız ödül kazanan ve son olarak da AB Sivil Düşün’ün Fikirfeza Maratonunu birincilik ile tamamlayan ve hibe almaya hak kazanan Kekele TV, Radom Academy of Economics Üniversitesi eğitimcileri ve öğrencileri tarafından ilgiyle karşılandı.

Kekemelik üzerine toplumda farkındalık oluşturmayı amaçlayan Kekele TV’nin proje ekibi Seda Fırın, Mustafa Akıncı, Serdar Aslan, Vehbi Demir, Özcan Kılıç ve Ecem Burcu Güzel’den oluşmakta ve proje danışmanlığını ise Medya Merkezi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Kaan Gez yürütmektedir.

Amaçları; konuşma bozukluğuna farkındalık oluşturmak olan projenin uluslararası alanda ilgiyle karşılanmasını gurur verici bir gelişme olarak değerlendiren Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, “Üniversitemiz İletişim Fakültesi tarafından hayata geçirilen projeler, aldığı sayısız ödüllerin yanında yurtdışı üniversitelerinde de ders niteliğinde tanıtılmaya başlandı. Üniversitemizin ve ilimizin marka değerine katkı yapacak bu projelerden olan Kekele TV de öğrencilerimizin büyük emekleri neticesinde ortaya çıktı. Toplumsal farkındalığa da dikkat çeken projenin özellikle yurtdışında gösterilmesi, Üniversitemiz adına gurur verici bir gelişme oldu. Bu amaçla da öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyorum. Öğrencilerimizin başarılarında pay sahibi olan İletişim Fakültesi akademik ve idari personelimize de katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Başarı çıtasını her yıl üst seviyelere çıkaran İletişim Fakültemizin yeni projelerle, bu başarılarını pekiştireceğine yürekten inanıyorum” açıklamasında bulundu.