Köse Myo 1. Akademi, Kültür, Sanat ve Spor Şenliği devam ediyor

İrfan Can Köse Meslek Yüksekokulu 1. Akademi, Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri İddialı Geliyor

İrfan Can Köse Meslek Yüksekokulu’nda 13- 17 Haziran tarihleri arasında (5 gün) yapılacak olan 1. Akademi, Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri için hazırlıklar başladı.Köse ilçemizin tamamında bir şenlik havası yaşanmasını sağlama noktasında belki de ilçemizde yapılan en nitelikli ve etkileşimi yüksek şenlik organizasyonundan birisi olabilir. Gerçekleştirilecek etkinliklere bakıldığında katılımcıları dolu dolu bir şenliğin beklediğini söylemek yanlış olmaz.Düzenlenecek şenlik programı; konferans, lojistik sergisi, teknik gezi ve müzik dinletisinden tutun da kültür gezisi, piknik, kareoke gecesi, açık hava sineması, satranç turnuvası finali, futbol turnuvası finali ve masa tenisi turnuvası mezuniyet töreni finaline kadar birçok etkinliği bünyesinde barındırıyor.

İrfan Can Köse Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Sayın Hasan AYAYDIN gerçekleştirilecek şenlik ile ilgili olarak “Meslek Yüksekokulumuzda öğretim gören öğrencilerimiz dönem sonu sınavlarına daha girmedi. Bu noktada da sınavlar öncesi öğrencileri mutlu edebilmek gayreti içerisinde hareket etsek de öğrencilerimizin farklı sosyal ve kültürel etkinlikleri takip etmeleri, katılmaları ve yılın yorgunluğunu atmaları öncelikli hedefimiz. Planlamalarımızı yaptık. Tüm öğrencilerimizi şenliğimize davet ediyorum. Etkinliklerimiz kişisel ve sosyal gelişimleri başta olmak üzere birçok yetenek kazanmalarını sağlamak açısından önemlidir. Ayrıca şenliğin planlanmasından tutun uygulanma sürecine kadar emeği geçecek, katkı sağlayacak herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.