Rektör Çuvalcı’dan Hayırlı Olsun Ziyareti

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e 2. Dönem atanması sebebiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı ziyarette, iki üniversite arasında yapılabilecek iş birliklerine yönelik istişarelerde bulunuldu.
      Rektör Çuvalcı’ya nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerini dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, ziyaret hakkında şunları söyledi: “İkili ilişkiler ve akademik çalışmaların devamı için üniversitelerarası yapılan bu ziyaretlerin önemi büyüktür. Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı hocamızla birlikte iki üniversite arasında gerçekleştirilecek çalışmalarla akademik faaliyetlerin artırılması ve geliştirilecek projelerde ortak hareket edilmesi ile ilgili olarak fikir alışverişlerinde bulunduk. Tabi bu faaliyetlerin COVİD-19 salgını döneminde de etkin bir şekilde yürütülebilmesine yönelik planlamalar üzerinde yoğun çalışmalarımız halen devam etmektedir. Sayın Çuvalcı’ya bu nazik ziyaretinden ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum.”
Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyaret sonrasında Rektörler arasında hediyeleşme takdimi yapıldı.