Rektörümüzden “Babalar Günü” Mesajı

Rektörümüz, Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, “Babalar Günü” için bir kutlama mesajı yayımladı. Rektörümüz mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bizim kültürümüzde aileye adanmış bir ömrün ifadesidir baba. Baba, dayanılacak bir çınardır. Gölgesinde ailenin tamamına yer vardır. Her türlü fedakârlığı üstlenip, her türlü çileye göğüs geren, ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan ve bunları hiçbir karşılık beklemeden yapandır. Kız öğrencilerimizin kahramanı, erkek öğrencilerimizin ise en büyük dayanağı olan fedakâr babalarımızın Babalar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, onlara sevdikleriyle birlikte geçirecekleri sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür diliyorum. Ahirete intikal eden babalarımızı da rahmet ve şükranla anıyorum.”