Rektörümüzün Yeni Yıl Mesajı

Yeni yılın gelmesiyle birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, bir kutlama mesajı yayımladı.

Barışın, huzurun, toplumsal birlik ve beraberlik ruhunun egemen olduğu güzel bir yıl olmasını dileyen Rektörümüz, yayımladığı mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi:

“İyisiyle kötüsüyle, acı ve tatlı hatıralarıyla dolu bir yılı daha pandeminin gölgesinde geride bıraktık. Gümüşhane Üniversitesi olarak, ülkemizin akademik ve bilimsel alanda gelişip kalkınmasına katkı sunmak amacıyla başarılarımızla dolu 2021 yılını arkamızda bırakmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Üniversitemiz akademik, kültürel ve sanatsal alanlarda göstermiş olduğu başarılarla kalitesini her geçen gün artırmaktadır. Söz konusu somut göstergelerden yola çıkarak, 2022 yılında Üniversitemizin çok daha başarılı bir yıl geçireceğine olan inancım sonsuzdur. Yeni umutlarla karşılayacağımız 2022 yılının, hedeflerimize ulaşmada yeni bir fırsat olması için var gücümüzle çabalayarak, başarı grafiğimizi en üst seviyelere çıkaracağız. Bu vesile ile de Üniversitemiz adına gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızda ve yakaladığımız başarı grafiğinin yükselişinde özverili şekilde gayret gösteren akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimize ve tüm dostlarımıza en içten dileklerimle teşekkür ediyorum.

2022 yılının başarı ve örnek projelere imza atacağımız yeni bir yıl olmasını en kalbi duygularımla temenni ediyorum. Tüm Gümüşhane Üniversitesi ailesinin ve halkımızın 2022 yılını en içten dileklerimle kutluyor; yeni yılın herkese sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini diliyorum.”