Rektörümüzün Yeni Yıl Mesajı

Yeni yılın gelmesiyle beraber Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, bir kutlama mesajı yayımladı. Rektörümüz mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi:

“Ülkemizin geleceğine dair adımların atılacağı, başarıların katlanarak çoğalacağı yeni bir yıla girmenin heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Gümüşhane Üniversitesi olarak başarılarla dolu bir yılı daha geride bırakmanın huzurunu yaşarken, yeni bir yılda yeni hedeflere koşmanın arzusundayız. 2023 yılı sürdürülebilirlik, başarı, üretim, verimlilik, güç, iletişim, bilim ve kalkınma gibi ülkemizin vizyoner hedeflerinin gerçekleştirilmesi adına büyük atılımların olacağı yeni bir yıl olacaktır. Bu atılımların paydaşı olan Üniversitemiz kendisine yakışan hedeflere ve başarılara geliştirdiği vizyoner projelerle hız kesmeden devam edecektir. Yetiştirdiğimiz her bir gencimiz, bu vizyoner yüzyıla katkı sağlayacak çalışma ve hizmetlerle ülkemizin geleceğine ışık tutacaktır. Bu sebeple de 2023 yılının Üniversitemiz adına çok daha başarılı ve verimli bir yıl olacağına yürekten inanıyorum.

Bu vesileyle ülkemizin yüzyılına ışık tutacak 2023 yılının barış, istikrar ve huzur dolu bir yıl olmasını temenni ediyor; yeni yılın milletimize, Gümüşhane’mize ve Gümüşhane Üniversitesi ailemize sağlık, başarı, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.”