Sosyal Güvenlik Kurumu’nda Yapısal Düzen ve Sistemsel İşleyiş Konferansı

Gümüşhane Üniversitesi İrfan Can Köse Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Sosyal Güvenlik Programı tarafından Gümüşhane Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nün katkılarıyla SGK Gümüşhane İl Müdürü SayınEyüp İSLAMOĞLU’nun konuşmacı olarak katılacağı “Sosyal Güvenlik Kurumu’nda Yapısal Düzen ve Sistemsel İşleyiş” konulu konferans düzenlenecektir.Gerçekleştirilecek konferans kapsamında katılımcılara, “Sosyal Güvenlik Kavramı, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun Yapısı ve Yasal Dayanakları, Staj İşlemleri, İşe Alım ve Görevde Yükselme vb.” konuları hakkında önemli bilgiler verilecektir.31 Mayıs 2022 (Salı) saat 14.00’da İrfan Can Köse MYO Konferans Salonu'nda düzenlenecek olan konferansa Sosyal Güvenlik Programı öğrencilerimiz davetlidir.