Süleymaniye’de Etkili Sunum ve Hitabet Semineri

Üniversitemizin Süleymaniye’de bulunan tarihi binasında Etkili Sunum ve Hitabet konulu bir seminer gerçekleştirildi.

Üniversitemiz İletişim Fakültesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Başkanı Doç. Dr. Sertaç Timur Demir tarafından verilen eğitim seminerine farklı yaş ve meslek gruplarından katılımcılar iştirak etti. Gümüşhane'nin en kadim ve güzel mahallelerinden olan Süleymaniye'de açık havada düzenlenen eğitim ile ilgili olarak Doç. Dr. Demir, bu seminerin yalnızca bilgilendirme değil; güzel bir anı olduğunu belirttikten sonra şunları ekledi: “Süleymaniye'yi ve üniversitenin mütevazı binasını çeşitli etkinliklerle canlı tutmak; bu tarihi yapıyı güzel buluşmalarla diriltmek istiyoruz. Önümüzdeki günlerde kültür sanattan eğitime birçok başlıkta burada farklı insanlarla buluşmayı arzuluyoruz.”

Süleymaniye’de bulunan ve Akagün ailesi tarafından Üniversitemize bağışlanan konak ile ilgili olarak Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek şunları söyledi: “Konağımızın restorasyonu tamamlandıktan sonra Senato toplantıları başta olmak üzere çeşitli etkinliklerimizi burada yapmaya devam ediyoruz. Son olarak da Üniversitemiz İletişim Fakültesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Başkanı Doç. Dr. Sertaç Timur Demir tarafından verilen eğitim semineri de burada gerçekleştirilmiştir. Konağımızın bundan sonraki süreçlerde de turizm, eğitim ve iletişim gibi alanlarda kullanımları devam edecektir. Eğitim seminerinin verilmesinde emeği geçen Doç. Dr. Sertaç Timur Demir’i kutlar, katılan herkese teşekkür ederim.”