Teoriden Pratiğe Avukat ve Cezaevi İlişkileri Konulu Söyleşi

Gümüşhane Üniversitesi İrfan Can Köse Meslek Yüksekokulu Hukuk Bölümü Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programı tarafından Gümüşhane Barosu’nun katkılarıyla Gümüşhane Baro Başkanı Sayın Metin ASLAN’ın konuşmacı olarak katılacağı Teoriden Pratiğe “Avukat ve Cezaevi İlişkileri” konulu söyleşi düzenlenecektir.Gerçekleştirilecek söyleşi kapsamında katılımcılara, “Temel Hak Ve Özgürlüklerin Korunması, Mahkumun Kişisel Hak Ve Özgürlüğü, İnsan Hakları, Avukat Ve Cezaevi İlişkileri, Avukat - Mahkum İlişkisi, Mahkumların Genel Hatlarıyla Psikolojik Yapıları, konuları hakkında önemli bilgiler verilecektir.02 Haziran 2022 (Perşembe) saat 14.00’da İrfan Can Köse MYO Konferans Salonu'nda düzenlenecek olan söyleşiye Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programı öğrencilerimiz davetlidir.