"Ukrayna-Rusya Savaşı ve Türkiye" Paneli

Gümüşhane Üniversitesi İrfan Can Köse Meslek Yüksekokulu tarafından Dr. Eda TUTAK moderatörlüğünde “Ukrayna-Rusya Savaşı ve Türkiye” başlıklı çevrimiçi bir panel gerçekleştirilecektir.Gerçekleştirilecek etkinliğe İrfan Can Köse Meslek Yüksekokulu Müdürü ve aynı zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gümüşhane İli Akademik Danışmanı Prof. Dr. Sayın Hasan AYAYDIN, Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gökhan KOÇER konuşmacı olarak katılacaktır.
     26 Nisan tarihinde saat 14.00’de başlayacak olan panelde “Ukrayna-Rusya Savaşı’na Zemin Hazırlayan Sebepler Nelerdir?, Savaş, Karadeniz Güvenliğini Nasıl Etkiledi?, NATO Üyesi Olarak Türkiye’nin Bölgedeki Rolü Nasıl Etkilendi?, Savaşın Ekonomik ve Siyasi Yansımaları Nelerdir?, Montrö Boğazlar Sözleşmesi’nin Önemi Nedir?” konuları ele alınacaktır.
Panele Katılım Linki: