Üniversitemiz Memnuniyet Anketi Halka Sunuluyor

Üniversitemiz tarafından hazırlanmakta olan ve 2023-2027 dönemini kapsayan Stratejik Planın hazırlık çalışmaları kapsamında düzenlenen “Gümüşhane Üniversitesi Dış Paydaş Memnuniyet Anketi” tüm Gümüşhane halkının görüş, talep ve önerilerine açılıyor.

Üniversitemizin mevcut durumunu daha iyi analiz edebilmek ve gelecekle ilgili projeksiyonların daha gerçekçi verilerle ortaya konması amacıyla ilgili komisyonlarca hazırlanmış olan anket, Gümüşhane halkımızın onayına sunuluyor.

2023-2027 Dönemi Stratejik Planının Yükseköğretim camiası, Üniversitemiz, Gümüşhane şehrimiz ve bütün paydaşlarımıza hayırlı olması temennisinde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek hazırlanan anket için şunları söyledi: “Üniversitemizin stratejik plan hazırlama sürecinde paydaşları ile üniversite arasında daha etkin iş birlikleri tesis edilmesi, paydaş koordinasyonunda oluşan sorunların irdelenmesi ve taleplerin yerinde değerlendirilmesini amaçlayan 2023-2027 Stratejik Plan Dış Paydaş Anketi hazırlandı. Üniversitemizin ileriye dönük yapacağı planlamalar ve hazırlıkları içeren anketimiz aşağıda bulunan adres linkini tıklanarak veya kare kodu taranarak 09 Ağustos 2021 tarihine kadar doldurabilir.

İdari ve akademik birimlerimizin daha etkin, verimli ve katılımcı şekilde faaliyet göstermesine rehberlik edecek olan anketimizin değerli paydaşlarımız ve tüm Gümüşhane halkınca doldurulması bizler için büyük bir öneme sahiptir. Zira buradan elde edilecek bilgiler, çalışmalarımızın şekillenmesi adına oldukça değerlidir. Üniversite-şehir bütünleşmesi bağlamında tüm paydaşların katkısıyla ortak bir değer yaratmak istediğimiz bu anket çalışmasına, Gümüşhane halkının destek vereceğini umuyor ve kendilerine şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.”

“Gümüşhane Üniversitesi Dış Paydaş Memnuniyet Anketi”ne aşağıdaki linkten veya QR Kod uygulamasından ulaşılabilir.

Anket Linki: https://forms.gle/MpwTNLy1Lg2d71669

QR Kodu: