Üniversitemiz Voleybol Takımı Şampiyon Oldu

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Bölgesel Voleybol Müsabakalarında Üniversitemiz Erkek Voleybol Takımı şampiyon oldu.

KTÜ Hasan Polat Spor Salonu’nda başlayan şampiyonaya Üniversitemiz ile birlikte, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Trabzon Üniversitesi, Artvin Çoruh Üniversitesi ve Bayburt Üniversitesi erkek ve kadın voleybol takımları katıldı. Üniversitemiz Rektörlük Birimi Beden Eğitimi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Necati Yılmaz’ın öncülüğünde katıldığı turnuvada bütün rakiplerine set vermeden yenerek finale ulaşan Üniversitemiz Erkek Voleybol Takımı, final müsabakasında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ni de 3-0 yenerek şampiyon oldu. Turnuvaya katılan Kadın Voleybol Takımımız ise şampiyonada 4’üncü olarak başarıya büyük bir imza attı.

Takımlarımızı aldıkları başarılardan dolayı tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek şunları söyledi: “Geçen yıl farklı bölümlerden ve birimlerden aldıkları başarılarla bizleri gururlandıran öğrencilerimiz, bu yılda yeni başarılara imza atarak yükselişlerini sürdürmektedir. Üniversitemiz Erkek ve Kadın Voleybol takımlarımızın katıldıkları turnuvalarda aldıkları başarılar bizleri de hayli sevindirmiştir. Erkek Voleybol Takımızın rakiplerine set vermeden şampiyon olması da bizler için ayrı bir gurur ve sevinç kaynağı oldu. Bu amaçla da tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyorum. Öğrencilerimizin başarılarında pay sahibi olan Üniversitemiz Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu akademik ve idari personelimiz ile Rektörlük Birimi Beden Eğitimi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Necati Yılmaz başta olmak üzere Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığımıza ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Alınan her bir başarının yeni başarıları beraberinde getirmesi temennisinde bulunuyorum.”